Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij, dan helpen we je graag verder!

  1. Kan ik op ieder moment stoppen met een cursus?

   Nee, dat kan helaas niet. True-C hanteert bij jaarcursussen een opzegtermijn van twee maanden. Restitutie van cursusgeld gaat alleen in overleg en toestemming.

  2. Hoe kan ik mijn inschrijving beëindigen?

   Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk door een email te sturen. Je opzegging is pas definitief op het moment dat True-C je opzegging schriftelijk bevestigd heeft.

  3. Hoe kan ik mij inschrijven voor een cursus?

   Op onze website www.true-c.nl vind je een overzicht van al onze cursussen. Op de cursuspagina is het mogelijk je direct in te schrijven. Tevens is het mogelijk om je in te schrijven door een email te sturen.

  4. Hoe geef ik een adreswijziging door?

   Adreswijzigingen kunt u mailen. Nadat u wijziging is doorgevoerd ontvangt u van ons een bevestigingsbericht.

  5. Ik heb me ingeschreven voor een cursus. Wanneer hoor ik op welk moment de lessen beginnen?

   Nadat wij u inschrijving hebben ontvangen ontvangt u van ons per email een bevestigingsbericht met daarin de cursusdetails en alle informatie die op dat moment voorhanden is. U wordt uiterlijk één week voor aanvang van de cursus gemaild met de definitieve datum en tijd.

  6. Is er een wachtlijst voor de muzieklessen?

   Op dit moment zijn er geen wachtlijsten voor de muzieklessen. True-C streeft ernaar, door het inzetten van verschillende kundige docenten, zonder wachtlijsten te werken.

 1. Waar meld ik me ziek?

  Bij ziekte kunt u zich telefonisch afmelden bij de desbetreffende docent (u ontvangt na inschrijving het telefoonnummer van uw docent) of via email door een mail te sturen. Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les afgezegd te worden. Zo niet, worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.

 2. Wanneer begint het nieuwe cursusjaar?

  Het nieuwe cursusjaar start bij True-C op 12 augustus 2013.

 3. Wanneer vinden de lessen plaats?

  Op de cursuspagina vindt u algemene informatie over de door u gekozen cursus. Voor de cursussen waarbij geen specifieke dag en tijd is aangegeven maakt u een persoonlijke afspraak met uw docent. In de bevestigingsmail die u ontvangt nadat u zich heeft ingeschreven vindt u meer informatie over hoe u uw docent kunt bereiken.

 4. Kan ik een proefles volgen?

  Een proefles is altijd mogelijk. Voor deze proefles zal wel een losse les in rekening gebracht worden.

 5. Waar vinden de lessen plaats?

  Op de cursuspagina vindt u algemene informatie over de door u gekozen cursus. Indien er geen locatie staat aangegeven maakt u hierover een persoonlijke afspraak met uw docent. In de bevestigingsmail die u ontvangt nadat u zich heeft ingeschreven vindt u meer informatie over hoe u uw docent kunt bereiken.

 6. Krijg ik individueel les of in een groep?

  Op de cursuspagina staat aangegeven of de cursus individueel of in groepsverband wordt gegeven.

 7. Wanneer en hoe moet ik betalen?

  Bij inschrijving zal u geïnformeerd worden over het te betalen bedrag en kunt u een keuze maken voor een eenmalige betaling of een betaling in termijnen. Na inschrijving ontvangt u volgens afspraak uw facturen via email.